Menu
Your Cart

Добро пожаловать в интернет-магазин  АМРИТА КИЕВ  тел. +38(097)861-08-83.

Біфідо-лакто комплекс, 1,2 млрд живих бактерій

Біфідо-лакто комплекс, 1,2 млрд живих бактерій
Уточніть ціну
Біфідо-лакто комплекс, 1,2 млрд живих бактерій
Що робить?сприяє нормалізації кишкової мікрофлори; усуває діарею, метеоризм, здуття живота та запори; зменшує запальні процеси у кишечнику; сприяє..
0.00 грн.
  • Наличие: В наличии
  • Модель:
  • Артикул: 9203579

Що робить?

  • сприяє нормалізації кишкової мікрофлори;
  • усуває діарею, метеоризм, здуття живота та запори;
  • зменшує запальні процеси у кишечнику;
  • сприяє поліпшенню апетиту та стану шкіри.

Як працює?

  • бере активну участь у процесах травлення;
  • стимулює перистальтику кишківника;
  • створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних та умовно-патогенних бактерій.

Як застосовувати?

По 1 капсулі 1-2 рази на день.


Характеристика

Призначення: відновлення мікрофлори
Категорія: Здорова мікрофлора
Тип застосування: за рекомендацією лікаря або для відновлення балансу мікрофлори: профілактики або усунення симптомів дисбіозу
Вік: 3+
Форма випуску: 30 кишковорозчинних капсул по 0,33 г
Пакування: пластикова банка
Класифікація: БАД (біологічно активна добавка)
Натуральні компоненти: лактобактерії, біфідобактерії, інулін, олігофруктоза
Умови зберігання: в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 2°С до 25°С та відносній вологості повітря не вище 70% до 30 діб. Триваліше зберігання бажано в холодильнику, за температури від 2° С до 8°С.
Термін придатності: 18 місяців з дати виробництва
Країна виробника: Україна

Склад

Склад активних інгредієнтів на 1 капсулу: пробіотичний комплекс – Lactobacillus acidophilus (NCFM®) – 3,3 * 108 КУО, Lactobacillus paracasei (Lpc-37) – 3,3 * 108 КУО, Bifidobacterium lactis (Bi-07) – 1,7 * 108 КУО, Bifidobacterium lactis (Bl-04) – 3,3 * 108 КУО, Lactobacillus Casei (Lc-11) – 8,3 * 107 КУО – сумарно 1,25 *109 КУО/капсулі = 3, 75*109 КУО/грам; пребіотичний комплекс: олігофруктоза, інулін.
Допоміжні речовини: кремнію діоксид. Склад оболонки капсули: гіпромелоза, геланова камедь, діоксид титану.

Лактобактерії – грампозитивні неспороутворюючі палички, які є важливим компонентом постійної мікрофлори кишкового тракту, входять до складу мікрофлори порожнини рота, є важливою складовою мікрофлори сечостатевої системи. Беруть активну участь в процесах травлення, стимулюють перистальтику кишківника, запобігають метеоризму, сприяють виведенню токсинів, синтезують вітаміни групи В, К, біотин, фолієву та аскорбінову кислоти, продукують молочну кислоту й бактеріоцини (натуральні антибіотики), які інгібують ріст патогенних та умовно-патогенних мікробів. Лактобактерії виявляють імуномодулюючу та протипухлинну дії, беруть участь в синтезі незамінних амінокислот, регулюють метаболізм жовчних кислот, холестерину.
L.acidophilus (NCFM®) мають антагоністичну активність стосовно широкого спектра патогенних і умовно-патогенних бактерій, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, сприяють відновленню природного імунітету, полегшують перетравлення лактози у людей, які не переносять лактозу. Метаболізують глікоген вагінального епітелію до молочної кислоти, яка підтримує pH піхви на рівні 3,8-4,2. Молочна кислота у високій концентрації створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних і умовно-патогенних бактерій.
L.paracasei (Lpc-37) гальмує ріст патогенних бактерій, надає терапевтичну дію при виразковому коліті, дивертикулярной хвороби кишечника синдромі роздратованої кишки. Спричиняють структурні зміни в жировій тканині, здатні зменшувати розмір адипоцитів, можуть допомагати в боротьбі з ожирінням.
L. Casei (Lc-11) здатні пригнічувати ріст Helicobacter pylori, ефективні у запобіганні антибіотико-асоційованої діареї та інфекції Clostridium difficile. Збільшуючи активність природних кілерів (NK) і підтримуючи нормальний запальний баланс, сприяють покращенню симптомів ревматоїдного артриту (РА) – зменшення набряку суглобів, показників C-реактивного білка та рівні прозапальних цитокінів.
Біфідобактерії складають основу мікрофлори кишківника (85-90% у дорослих, до 95% у дітей). Утворюють органічні кислоти, внаслідок чого знижується рН середовища та пригнічується розвиток патогенної, гнильної та газоутворювальної мікрофлори (Clostridium difficile, Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Campylobacter jejuni). Крім того, біфідобактерії беруть участь у синтезі та всмоктуванні вітамінів групи В, вітаміну К, фолієвої та нікотинової кислот, сприяють синтезу незамінних амінокислот, кращому засвоєнню солей кальцію, вітаміну D, знижують концентрацію потенційно небезпечного аміаку й амінів у крові, стимулюють лімфоїдний апарат, синтез імуноглобулінів, підвищують активність лізоциму. Застосування біфідобактерій разом з молочними продуктами поліпшує засвоюваність лактози особами, що не переносять лактозу.
Bifidobacterium lactis Bi-07, Bi-04 входять в список QPS агентства EFSA, застосування даних штамів зменшує вираженість порушень мікрофлори кишечника, що виникають в результаті антибіотикотерапії, підтримують баланс мікрофлори кишечника і сприяють його нормальному функціонуванню.
Інулін – рослинний полісахарид, транзитом проходить в дистальний відділ кишківника, де гідролізується до моносахаридів, які піддаються ферментації біфідобактеріями. Інулін сприяє зниженню рівня глюкози, холестерину й тригліцеридів у крові, здатний зв’язувати шкідливі речовини, сприяє відновленню ушкодженої стінки судин.
Олігофруктоза є продуктом часткового гідролізу інуліну, на смак схожа на цукор і тому може частково і повністю замінювати його. Однак рівень її солодкості становить лише третину від солодкості цукру, має вкрай низький глікемічний індекс і підходить для діабетичного харчування. Згідно з дослідженням, опублікованим в червні 2007 року «Європейським журналом клінічного харчування», олігофруктоза може збільшити поглинання та відкладення кальцію в кістках.

Застосування

Рекомендації до споживання: як додаткове джерело життєздатних пробіотичних мікроорганізмів, з метою нормалізації мікрофлори кишечника, при дисбіозах різного генезу та функціональних порушеннях травної системи. Пригнічує розвиток хвороботворних і гнильних мікроорганізмів в кишечнику і на слизових оболонках. Сприяє нормалізації процесів травлення.

Спосіб вживання: дорослим і дітям з 12 років по 1 капсулі 1-2 рази на добу; дітям з 3 до 11 років по 1 капсулі на добу. Тривалість застосування – 2-6 тижнів. При необхідності курс застосування можна повторювати 2-3 рази на рік.

Протипоказання: підвищення чутливості до будь-якого з компонентів, дитячий вік до 3 років.

Застереження щодо застосування: не слід використовувати як заміну повноцінному раціону. Не варто перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не є лікарським засобом. Вагітним та жінкам в період лактації застосування можливе після консультації з лікарем.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Модули для Opencart 2, Опенкарт 3