
- Наличие: В наличии
- Модель:
- Артикул: 9203685
- Сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі.
- Нормалізує корисну мікрофлору кишківника та стимулює його перистальтику.
- Сприяє усуненню запорів та в цілому покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
- Має глистогінний і послаблювальний ефект.
- Сприяє схудненню й очищенню організму від шлаків, токсинів та солей важких металів.
- Зміцнює організм та запобігає виснаженню організму.
- Нормалізує рівень цукру в крові.
Характеристика
Призначення: схуднення
Категорія: система травлення
Застосування: з метою поліпшення функціонування кишечника, і в програмах для контролю за вагою тіла
Стать: жіночий/чоловічий
Вік: 12+
Форма випуску: дрібний порошок без стороннього запаху в пакеті з застібкою, 250 г (g) (±5%)
Класифікація: харчовий продукт переробки насіння олійних культур
Активні компоненти: клітковина насіння кунжуту
Країна виробника: Україна
Умови зберігання: в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та в недоступному для дітей місці, за температури від 5°С до 35°С та відносній вологості повітря не вище 70%. Порошок не повинен зазнавати впливу прямих сонячних променів. Не допускається зберігання з продуктами, що мають різкий специфічний запах
Термін придатності: 12 місяців з дати виробництва. Після відкриття упаковки рекомендовано вжити протягом 30 діб
Склад: клітковина насіння кунжуту.
Поживна та харчова цінність на 100 г: жири – 17,3 г, з яких насичені – 2,8 г, вуглеводи – 20 г, з яких цукри – 5 г, білки – 45 г, клітковина – 7,6 г, калорійність – 431 ккал/1802 кДж.
Клітковина з насіння кунжуту – це омолоджувальний живильний тонік для шлунково-кишкового тракту.
Вона стимулює моторну функцію кишківника, сприяє усуненню хронічних закрепів. Стабілізує і знижує масу тіла, заспокоює відчуття голоду. Має здатність виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів, сприяє зміцненню кісткової тканини, нормалізує функції жовчовивідних шляхів. Знижує ризик алергічних реакцій.
Клітковина з насіння кунжуту є природним джерелом багатьох необхідних організму людини речовин: жирні кислоти, целюлоза, залізо, фітостероли, пектини, вітаміни групи В, С, Е, F, РР, калій, кальцій, кобальт, фосфор, натрій, марганець, магній, мідь, цинк. Клітковина з насіння кунжуту підійде:
- спортсменам, охочим наростити м'язову масу або правильно скинути зайву вагу;
- людям, які страждають надмірною вагою й ожирінням для нормалізації та корекції маси тіла. Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціонів для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, як додаткове джерело рослинних білків, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, для прискорення згортання крові.
Кунжутна клітковина застосовується в кулінарії, дієтології та спортивному харчуванні. Її можна використовувати як панірування для м'ясних і овочевих страв, додавати до випічки, в тісто для млинців і оладок, а також застосовувати як загущувач для різних соусів і підлив, добавку до йогуртів.
Не рекомендується вживати кунжутну клітковину при індивідуальній непереносності.
ЗастосуванняРекомендації до споживання: з метою поліпшення функціонування кишечника, і в програмах для контролю за вагою тіла.
Спосіб застосування:
Дорослим та дітям з 12 років по 1 столовій ложці (7,5 г) порошку 3-4 рази на день:
- з кисломолочними продуктами – 1 столову ложку клітковини змішати зі склянкою кефіру або йогурту, суміш перед вживанням настояти протягом 20-30 хвилин, вживати за 10-20 хвилин до їди;
- 1 столову ложку клітковини насіння кунжуту додавати у страви: ранкову вівсянку, каші, супи, салати;
- для збагачення корисними речовинами домашньої випічки: додавати клітковину в тісто домашнього хліба або десерту, до фаршу з розрахунку 1 столова ложка клітковини на порцію;
- з улюбленим соком або смузі змішати 1 столову ложку клітковини, суміш настояти протягом 20-30 хвилин. За цей час клітковина розбухне. Перед вживанням ще раз перемішуємо.