Menu
Your Cart

Добро пожаловать в интернет-магазин  АМРИТА КИЕВ  тел. +38(097)861-08-83.

Клітковина з насіння кунжуту

Клітковина з насіння кунжуту
Уточніть ціну
Клітковина з насіння кунжуту
Сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі. Нормалізує корисну мікрофлору кишківника та стимулює його перистальтику. Сприяє усуненню запорів та в ціло..
0.00 грн.
  • Наличие: В наличии
  • Модель:
  • Артикул: 9203685
  • Сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі.
  • Нормалізує корисну мікрофлору кишківника та стимулює його перистальтику.
  • Сприяє усуненню запорів та в цілому покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Має глистогінний і послаблювальний ефект.
  • Сприяє схудненню й очищенню організму від шлаків, токсинів та солей важких металів.
  • Зміцнює організм та запобігає виснаженню організму.
  • Нормалізує рівень цукру в крові.

Характеристика

Призначення: схуднення
Категорія: система травлення
Застосування: з метою поліпшення функціонування кишечника, і в програмах для контролю за вагою тіла
Стать: жіночий/чоловічий
Вік: 12+
Форма випуску: дрібний порошок без стороннього запаху в пакеті з застібкою, 250 г (g) (±5%)
Класифікація: харчовий продукт переробки насіння олійних культур
Активні компоненти: клітковина насіння кунжуту
Країна виробника: Україна
Умови зберігання: в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та в недоступному для дітей місці, за температури від 5°С до 35°С та відносній вологості повітря не вище 70%. Порошок не повинен зазнавати впливу прямих сонячних променів. Не допускається зберігання з продуктами, що мають різкий специфічний запах
Термін придатності: 12 місяців з дати виробництва. Після відкриття упаковки рекомендовано вжити протягом 30 діб

Склад

Склад: клітковина насіння кунжуту.

Поживна та харчова цінність на 100 г: жири – 17,3 г, з яких насичені – 2,8 г, вуглеводи – 20 г, з яких цукри – 5 г, білки – 45 г, клітковина – 7,6 г, калорійність – 431 ккал/1802 кДж.

Клітковина з насіння кунжуту – це омолоджувальний живильний тонік для шлунково-кишкового тракту.

Вона стимулює моторну функцію кишківника, сприяє усуненню хронічних закрепів. Стабілізує і знижує масу тіла, заспокоює відчуття голоду. Має здатність виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів, сприяє зміцненню кісткової тканини, нормалізує функції жовчовивідних шляхів. Знижує ризик алергічних реакцій. 

Клітковина з насіння кунжуту є природним джерелом багатьох необхідних організму людини речовин: жирні кислоти, целюлоза, залізо, фітостероли, пектини, вітаміни групи В, С, Е, F, РР, калій, кальцій, кобальт, фосфор, натрій, марганець, магній, мідь, цинк. Клітковина з насіння кунжуту підійде: 

  • спортсменам, охочим наростити м'язову масу або правильно скинути зайву вагу;
  • людям, які страждають надмірною вагою й ожирінням для нормалізації та корекції маси тіла. Рекомендується вживати, як дієтичну добавку до раціонів для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, як додаткове джерело рослинних білків, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, для прискорення згортання крові.

Кунжутна клітковина застосовується в кулінарії, дієтології та спортивному харчуванні. Її можна використовувати як панірування для м'ясних і овочевих страв, додавати до випічки, в тісто для млинців і оладок, а також застосовувати як загущувач для різних соусів і підлив, добавку до йогуртів.

Не рекомендується вживати кунжутну клітковину при індивідуальній непереносності.

Застосування

Рекомендації до споживання: з метою поліпшення функціонування кишечника, і в програмах для контролю за вагою тіла.

Спосіб застосування:

Дорослим та дітям з 12 років по 1 столовій ложці (7,5 г) порошку 3-4 рази на день:

  • з кисломолочними продуктами – 1 столову ложку клітковини змішати зі склянкою кефіру або йогурту, суміш перед вживанням настояти протягом 20-30 хвилин, вживати за 10-20 хвилин до їди;
  • 1 столову ложку клітковини насіння кунжуту додавати у страви: ранкову вівсянку, каші, супи, салати;
  • для збагачення корисними речовинами домашньої випічки: додавати клітковину в тісто домашнього хліба або десерту, до фаршу з розрахунку 1 столова ложка клітковини на порцію;
  • з улюбленим соком або смузі змішати 1 столову ложку клітковини, суміш настояти протягом 20-30 хвилин. За цей час клітковина розбухне. Перед вживанням ще раз перемішуємо.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Погано Добре
Мітки: Застуда
Модули для Opencart 2, Опенкарт 3